Nu priviti in sus

     Nu priviți în sus este un film de comedie neagră american, realizat în 2021 de regizorul Adam McKay.
      
     Acesta spune povestea unei studente la astronomie si a profesorului ei ce descopera ca, in nu foarte mult timp, o cometa va lovi planeta Terra, iar ei trebuie sa faca ceva in legatura cu asta.  Asadar, cei doi incerca sa anunte cat mai multi oameni despre problema, insa mai nimeni nu ii crede. Pana si presedintele, dupa ce ii face sa astepte foarte mult, le rade in fata la auzirea stirilor. 
    Ulterior, profesorul jucat de Leonardo DiCaprio si absolventa jucata de Jennifer Lawrence merg la o emisiune TV in speranta gasirii unei modalitati de a preveni sfarsitul lumii. Insa, ca de obicei, in ciuda seriozitatii problemei, sunt intimpinati de glume si scandaluri nenecesare.
    In final, din cauza modului in care oamenii au ales sa ignore descoperirile, cometa loveste Pamantul, iar asa are loc sfarsitul lumii.
    Mi-a placut acest film deoarece prezinta reactiile oamenilor ce neaga faptul ca sfarsitul lumii se apropie. Consider ca modul in care au reactionat reflecta ceea ce s ar putea intampla si in ziua de azi. De asemenea, mi au placut si actorii.

     



Comentarii